Opgradering af pladespiller - hvor skal jeg starte

Opgradering af pladespiller - hvor skal jeg starte?

Mange starter med at købe en ny pick-up, men er det det rette sted at starte, NEJ - Følg vores guide til opgradering af pladespiller

Rækkefølgen bør være:

 1. Motor og strømforsyning
  Helt klart den opgradering der giver den største forbedring af lyden på din pladespiller, det rykker den lysår fremad. Nogle vil være betænkelig ved en forholdsvis investering i forhold til pladespillerens nypris, men i forhold til hvad en given fabrikats næste model eller modelrække, springer man let helt hen til eller i visse tilfælde forbi top-modellen.
  Vi tilbyder naturligvis tilbage købs garanti, hvis du, i modsætning til SÅ mange, ikke kan registrere en forbedring. Det er din garanti, ud over den normale garanti i følge købeloven.
 2. Rewiring af tonearm
  Giver mindre forbedring, men tænk på at man erstatter måske 20 lodninger med kun 2, ved terminalerne i begge ender, intet stik i bunden af tonearmen, det kan høres.
 3. Pick-up
  Det er den umiddelbare opgradering, som vil forbedre lyden, men passer den til din lyd? Kan den købes for dyrt? NÆ, selv på en Rega 3 kan man bruge en Ortofon Jubilee eller Benz LP, men vi vil anbefale at du har de ovenstående opgraderinger på plads først.
 4. Pladetallerken eller måtte
  "Det kan da ikke høres" eller "det er ikke noget at bruge penge på". Kan det ikke høres?
  JO, du er ikke i tvivl, når vi har demonstreret det for dig, og man kan sige mange bække små osv. Der er jo også langt fra en brugt Rega 2/3 til top modellen i pris, der er ihvert fald plads til nogle opgraderinger. Men til 7. og sidst er det dine høre og dig der bestemmer - du er kunden.