Nyheder fra HES

Origin Live - Enterprise i kanon test i tyske Audio - højeste score ever

Enterprise sammen med L'Art du Son's Garrard 501 og Lyra Atlas pick-up opnår den højeste antal point som Audio har teste for en pladespiller / tonearm / pick-up kombination nogensinde

Van Den Hul pick'er på lager

Ny distibutør i Danmark er Radioaktiv for både pick-up'er og kabler. HES har et lager af de "mindre" modeller: DDT II Special, MC One Special, MC Two Special, Frog Gold og Condor Gold.

Tak for besøgene på Hifi & Suround 2015

Tak for alle besøgene og de fine rosende ord.

2015 Hifi & Surround i København - 24 & 25 Okt.

High End Sound er at finde på årets udstilling. Hvilket rum kommer senere.

HES har lavet en aftale om at sælge vinyl udgivelse fra Sony / Columbia Records

HES sælger Sony / Colombia Records vinyl udgivelser. Kunstner listen er meget lang, men starter med Roger Waters - Amused to death

PSB Imagine x2T er på vej til Danmark igen

PSB Imagine x2T er på vej til Danmark igen. Første sendning var hurtig væk. Imagine X serien er redesign af Image serien, og x2T har hurtigt høstet meget fine test overalt. Senest i Lyd & Billede. Vi har været heldig at vi kan holde prisen (næsten) på trods af den stigende dollar kurs. Prisen er stadig på den rigtige side af tusinderne, stadig 4 cifre, nemlig 9.995/sæt.

Ny hjemmeside

I dag fik vi ny hjemmeside

Göteborg High End Mässen 2012 - HES udstiller

Göteborg High End 2012 - den alternative messen til den store på Arken, det foregår på Scandic Opalen midt i Göteborg imellem Liseboerg og Ullivi Stadium vil en udvalgt skare udstille spændende udstyr og spille for dig

SWEETSPOT 2012 i Jönköping

Vi udstiller på Sweetspot 2012 i Jönköping den 21-22. april, ser frem til denne weekend i midt-Sverige efter vores fine deltagelse i Stockholm i feb.

PSB Imagine T3 - Speciel anbefales - Lyd & Billede 2015/09

Lyd & Billede har testet Imagine T3 i deres september udgave. Vi syntes med et meget fint resultat, men læs selv testen. Dog har anmelderen taget lidt fejl af prisen. T3 koster i Danmark KUN 49.995/sæt.

Nyhedsbrev - husk at opdatere din email adresse

Vi udsender nyhedsbreve fra tid til anden. Så gør dig selv og os den tjeneste, at meddele os når du skifter email adresse. Du kan naturligvis altid afmelde vores nyhedsbrev, vi ønsker jo ikke at trække information du ikke ønsker ned over hovedet på dig.